Jag gillar sommar

Mysigt med sol..

herrå!


Mål

Idag var jag, Malin och Martin och målade lite i Mölndal, det finns nämligen en laglig vägg där som man får måla på, Malin och Martin är duktiga men jag ville vara med såklart så jag målade en mumin, haha. Jag ska öva o bli bra så ska dom minsan få se sen ;)

Nu ska vi åka o titta på ett rum, jag hoppas att det är fint o mysigt så jag kan ta det i sommar. Jag har för det mesta spelat tv-spel och förmodligen fått sommarjobb, det känns bra. Vi får se om jag hittar rätt, jag gillar inte riktigt att köra bil i en storstad.


Moster bebis!

Nu har hon kommit! Det blev en flicka, Nicola föddes 11 maj och vägde 4210g och var 53cm och jag är så sjukt glad i hjärtat. Jag längtar verkligen tills jag får hålla henne i min famn!

Jag är så stolt över min lillasyster och hennes pojkvän, imorgon åker jag till Göteborg och det känns otroligt skönt eftersom det är snöstorm här. Men titta vad fin Nicola är! Jag blev helt varm i hjärtat! Kärlek till henne!

Hej kära dag

Imorgon har vi "konsert" i skolan klockan sju i musiksalen, kom o kika? :) På torsdag drar vi på soul-turné och i helg blir det en lugn helg med film och lite annat!



Sommarkänslor.. Och snart är det vi två mot världen..