Jag hatar att diska

Det är verkligen högst upp på min hatlista, jag hatar att diska och punkt slut. Idag diskade jag min mosterhög med disk och nästan grät samtidigt, jag ville så gärna gråta men jag orkade inte för jag var så otroligt trött, efteråt kändes det som om en stor jävla börda försvan från mina axlar. Jag ska aldrig mer använda mitt porslin.

Direkt efteråt tittade jag på andra avenyn, det gillar jag mycket och jag blev genast på bättre humör och då skrev jag klart talet som jag ska hålla på fredag i nationella Svenska B, skönt att det är bortgjort, jag ska skriva upp vad jag har kvar att lämna in så jag kanske sätter igång o gör dom någongång, jag är rätt slö ändå och det ska jag försöka sluta vara. Måste väl smälla till mig själv så att jag vaknar och inser att jag inte kan leka bort hela gymnasiet.

Annars är jag rätt glad, men fortfarande så grymt trött. Tur att jag har anledning att skylla på det iaf, tänk om man gick runt o va såhär trött jämt? Det skulle jag aldrig orka, men tänk vad mediciner kan göra en stark igen. Snart får jag bättre mediciner som gör mig frisk are. För frisk lär jag inte bli fören ett mirkael ramlar ner från himlen och ger mig det jag behöver.

Min lillasysters bebis har fortfarande inte behagat att ploppa ut, jag är så nyfiken så jag blir galen. Jag håller fortfarande på att det är en lite pöjk men ändå så känns det som en liten flicka, jag kan inte bestämma mig? Syrran är nog leds på att gå med den där magen nu, jag förstår henne. Stackars liten.

Nu ska jag chilla resten av kvällen, fyfan vad skönt!

Skogslukt

Åkte till min kusins killes stuga o övernattade där, vi hade det faktiskt mysigt med god mat, spel och lite annat och meningen var att titta skräckfilm men jag råkade somna just när det blev som spännande. Typiskt.




Jag är bra


Jag är bäst på att göra eld..



Nu ska jag duscha och fixa mig, syrrans slemmpropp har gått så nu väntar jag bara på att när som helst bli moster. Imorgon är bebis beräknad att ploppa ut men jag tror att systeryster kommer gå över tiden, Stackars lilla Fride!

Hell yeah



Jag måste klara det......... Det är så jävla mycket just nu. Jag saknar min bejbi.

Rocken spelar ingen roll längre

Livet leker, men jag är leds på pluggandet. Jag är rädd att jag kommer hamna efter, Jag är visserligen redan efter pga av våra lärare, vi gör ju massa föreställningar hit i dit o ska åka på turné 5 maj. Inte konstigt att vi missar alla andra ämnen. Det suger, jag mår verkligen dåligt att jag missar så mycket. Vill bara lägga mig o gråta för nu är det miljarder saker jag måste hinna färdigt med. Helst i Svenskan.

Jag bjuder på en bild iaf. Rädda mig.


Mindre än 2 veckor kvar!

Nu är det inte länge kvar tills min lillasyster föder! Jag blir moster snart! JAG LÄNGTAR.

Där inne ligger moster bebis!!


Vill bara säga..

Att bäste Malin fyller år idag, därför tillägnar jag detta inlägg till dig.
Hoppas du får en helt underbar födelsedag med massa mys och kärlek!
Här får ni iallafall se en mysig bild på födelsedagstjejen.

Grattis, Grattis, Grattis!


Skidåkning

Idag har vi varit hurtiga, skidåkning, grillning och frisk luft! Äntligen har Emilia kommit hem från Thailand och jag tvingar såklart med henne ut direkt, hon ser glad ut på bilderna men egentligen ville hon lägga sig ner o gråta, hon hatar skidor.

Emilia visar vad hon går för..

Vi hittade en fiskhuvud på skidspåret?

Nu ska jag duscha bort skogslukten :)


Solsken

Det är ljust i mitt hem, Solen tränger igenom mina persienner. Persienner är inte ett vackert ord tycker jag och klockan är fem över tio och här ligger jag alldeles ensam. Jag funderar på att fika lite, har scones kvar från igår men det är inge roligt att äta ensam.

Jag, Emilia o hennes mamma tänkte ta skidorna och skida någonstans, sen kanske grilla. Får väl se hur det blir med den saken, Emilia är den mest segaste vännen jag har ;) Nu ska jag äta frukost i sängen med mig själv och tvn, ville bara skriva av mig lite, har inte gjort det på ett tag.

Bilder

Jag gillar bilder, jag gillar Malins kamera också.  Sista bilden är Anna, vi var o hälsade på henne på ishotellet, hihi. Hon är så söt. Nu ska jag vänta på Emilia och se om det blir någon promenad. Sen får jag se vad som händer.

Födelsedag

Fick denna otroligt fina tavla av Malin i födelsedagspresent, jag är jätte nöjd. Vill ha alla hennes tavlor, dom är så sjukt fina. Men denna bild målade hon speciellt för mig :)





Vi har även varit i Riksgränsen, imorgon drar vi kanske till dundret :)