Sverige är bra

Tycker jag, men jag älskar att resa. Det enda som kan stoppa mig är pengar ungefär.

Nu har jag varit hemma i Sverige snart en vecka och vi planerar redan en till resa, denna gång en europaresa som jag ser mycket mycket fram emot! Jag o Malin sitter här o säger till varandra att vi vill åka NU! Men tiden går fort.

Här är några platser som vi ska besöka,





Sen får man se vart vi hamnar, men några punkter måste man ha som mål iallafall, vi stannar i barcelona i några extra dagar och bara solar o badar och det känns super!

Och till jul blir det kanske en resa till Australien och även Nya Zeeland, då kanske man får träffa Edit en sväng också och kanske Maja + hennes familj eftersom de också ska dit.

Nu måste jag på toaletten innan jag kissar på mig och sen ska jag titta när min älskling gör pannkakor till lunch, imorgon ska vi på bio. Eclipse, som jag har längtat.

Jag längtar inte dirket tills skolan börjar men ändå så gör jag det så jag får göra det bortgjort, när skolan är slut ska jag förmodigen volontärsjobba någonstans i världen, det har jag velat så länge men det är synd att allting kostar så mycket pengar. Tänk om jag slapp tänka på pengar? Då skulle jag förmodligen sitta någonstans i Afrika just nu.


Hej

Libanon är fint och jag längtar inte hem men jag längtar däremot efter Malin, på torsdag åker jag hem från Beirut och återvänder till Sverige för en stund innan jag o förhoppningsvis Malin drar o tågluffar.

Det var väl det jag hade o komma med just nu, om någon är intresserad av hur det ser ut här så kanske det dyker upp bilder inom en snar framtid, hihi.

Jag är brun! Det är fint.




Det går inte in..

Jag sitter "hemma" o läser vad alla har skrivit, jag har som en klump i magen. Det var inte alls kul att sjunga i kyrkan idag, jag kände mig så otroligt nere och jag tror att de flesta kände samma som jag.

Jag tror som jag sa till Viktor tidigare att allting har en mening och att man inte ska ta allting för givet. Detta som har hänt förde med sig en mening och meningen med detta var att vi ska ta hand om varandra och som sagt att inte ta något för givet.

Talet i kyrkan var så otroligt fint, jag blev verkligen berörd av det han sa. Det känns bara så konstigt att man är där och helt plöstligt så är man inte där något mer.

Vi är bara människor, vi gör misstag, vi gör bra saker och vi är något. Och jag tycker att du var något alldeles extra, för det var du och det var kanske därför just du o jag inte kom så bra överens.

Jag hoppas du får vila i frid nu Linda, estet musik kommer med säkerhet att sakna dig.

Sommar

Ny tatuering, ej klar ännu men i augusti!

Lite grönt o lite annat och sen är den fullständig.