Det var ett tag sen..

Jag bjöd på bilder så nu gör jag det :)



Har promenerat genom stan några gånger..



Varit på ishotellet..



Tittat snöfigurer i näsan..







Lekt med min gulliga Ida!



haft earth hour..



vaknat tidigt många dagar..



spelat gitarr..



Haft denne filur på besök..



Jag avslutar detta nu,godnatt!


.

Livet knallar o går men jag sitter här
mina kläder dom är svarta
och mitt hår likaså
jag är höjdrädd när jag ska hoppa från femman
och glad när jag spelar musik
mina fingrar är korta
min ögonfärg är grön och min säng den är skön
min mobil är ful och mina blommor är gul
sommaren är snart här och det ska bli kul
jag tycker om att cykla och att rytta men jag har ingen häst
när jag blir stor vill jag bli präst
?

Jag är trött

.

Har hittat världens roligaste facebooks "klubb". Tjejer i allmänhet.

Här följer några roliga statusuppdateringar från sidan.

kissade ner sig efter en kraftig hostning. Hann inte duscha innan fin-middagen, hoppas ingen märker att det luktar som alkishörnet i närmaste parkeringsgaraget

pillar fast snor på väggen bakom soffan

skickar ragget till både ungdomsmottagningen och tandläkaren efter en helkväll

Tur att huvudet är den kroppsdel som befinner sig längst från fötterna. Har inte bytt strumpor på två veckor.

firar kvinnodagen med att vara sitt bästa jag. Sjukskriver sig från jobbet, knäcker en bärs och kedjeröker från soffan. Klappar sig på axeln och trivs med att hela världen idag håller med om ens normala livsåskådning: vi är bäst, alla kategorier

funderar på det här med graviditet och ser fram emot att vara en jävla fittslyna utan att någon får tycka nåt om det.

har fått tre parkeringsböter på 2 månader. Har inte betalat, kommer inte att betala. Ni kommer aldrig ta oss era jävlar.

skickar en julhälsning via smittspårningen.

tränade bort sina kräkreflexer tidigt i tonåren. Hatar killar som klagar på "hår i maten".

har ofta på sig svarta trosor, för i dom syns inte mensfläckarna så tydligt. Praktiskt!

tycker att killar som tar upp gitarren på efterfesten är dom sämsta killarna. Vi kommer aldrig ligga med er

käkade stora portioner ärtsoppa till middag igår (det var ju torsdag). Kommer med största sannolikhet fisa sitt nya ragg i ansiktet i natt.

skiter i att byta trosor, en tredje dag kan inte skada

har fått munsårsblåsor & döljer det med läppglans. Fast jävlar vad fylliga läpparna blivit, lätt att det kommer bli hångel i kväll!

knäcker en bärs, pillar in en snus och fredags-onanerar. Äntligen är det helg.

har gått runt hela dagen i dubbla strumpor av 100% syntet. Har fått russintår av all fotsvett.

hostade just upp små gulvita, bajsluktande klumpar ur halsen. Allvarligt talat, vad var det för något!?!?!


Nu ska jag titta färdigt ballar av stål med Alle. Igår hade jag en svin bra kväll med både nytt o gammalt folk! Det var riktigt kul. När Alle har gått hem ska jag vika och stryka mitt berg av tvätt innan jag hoppar i säng.

När man inte kan sova


Jaha

Hade jag en blogg också? Hade ju helt glömt bort.. Eller not.. Jag har bara inget vettigt att skriva förutom att jag verkligen är trött idag, har mått rätt illa hela dagen men det blev lite bättre nu på eftermiddagen, antar att det beror på att min kropp inte mår som den ska riktigt, det finns tyvärr inget att göra åt den saken heller, vad jag vet iallafall?

Nu tänkte jag väl kanske duscha? Eller så gör jag det på morgonen.. Det är ju rätt sent nu iallafall så. Imorgon blir det en helvetes dag, hur ska jag hinna med allting? Skola, jobba, träning.. Hoff.. Får magsår när jag bara tänker på det. Men nu tänker jag inte låta deppig och tråkig inte!

Snart kommer jag bli riktigt glad iallafall, tänk vad andra människor kan ge glädje åt en. Jag ska försöka tänka positivt nu även fast allt känns jobbigt och trist. Jag mår ju rätt bra än så länge iallafall.

Undra om det hjälper o be till gud? Känns som om han bara straffar mig om och om igen ändå så.. Vad är det för nytta. Man kanske måste vara troende för att det ska funka? Jag kanske måste börja gå i kyrkan då..



Jag och Linnea gick på Ica och jag hittade det jag ville ha i födelsedagspresent, hahah. Förra året fick jag ett påskägg av Ylva, Sara och Robert.. Tror jag? Eller så var det bara från Ylva. Det satt fint. Tack :)

Spinning room

Vad kan jag berätta idag då? Klev upp klockan fem, svin trött. 3 timmars sömn. Gick till jobbet, chefen hade försovit sig som vanligt så jag fick ringa o skrika och vara sur, packa upp bulljävlorna, plasta in allt, sätta på kaffe och bla bla bla. Vem vill egentligen veta? hahaha.

Åkte till backen, det gick sådär idag men det är kul. Har lärt mig lite nytt iaf, gick o käkade med Alex, gick hem, gick till moster, drog på Ö&B med min kusin o hennes kille, åkte hem, tittade på "dating in the dark", svinkul. Jag ska söka dit. Hahaha. Nej, eller? Kanske. Men jag skulle aldrig hångla i tv iallafall. Kanske hade behövt gå lite efter känslor o inte bara utseende nångång. Fast jag går inte bara efter utseende men det är ju klart man går mycket efter utseende. Såklart.

Tittar just nu på desperata hemmafruar och slöar i soffan, ska nog ta o lägga mig snart. Sängen ser väldigt lockande ut och skön! Men först ska jag duscha! Men först ska jag se klart mitt tv-program.

Men först!

Hur glad får man lov o vara egentligen? Tänk vad små saker för vissa är stora för andra. Som för mig. Helt spontant fick jag ett mess idag.

-Spelar du trummor?
-Jaa.. Svarade jag, det är mitt huvudinstrument. Vadådå?
- Hittade en sjukt stor T-shirt med ett skelett som spelar trummor, vet verkligen inte varför men har köpt den nu, till dig!
-den är så stor att jag tänkte du kunde åka bräda i den, om du nu tycker att den är snygg.

Sånt blir jag så himla glad av! Det gjorde min dag, bara sådär. Helt spontant. Får som ett lyckorus i kroppen, det finns allt söta människor i denna värld. Hejhej braiga värld.

Förändring?

Måste bara säga att det är otroligt skönt med lov. Ta en paus från verkligheten, jag behövde verkligen det här känner jag. Jag som alltid brukat tycka det är så hemskt att vara ensam, jag gillar att ha någon omkring mig när jag kommer hem men så känner jag inte nu. Jag tycker det är skönt o avkopplande att vara ensam hemma. Men sen måste jag ju träffa mina vänner ändå! På dagarna, utan dom så är jag ingenting och det vet ni.

Nu sitter jag här. Varit på sjukhuset idag igen. Utan något vettigt resultat. Det är jobbigt att gå ovetande om saker tycker jag. Men vem tycker inte det. Ikväll blir det en tidig kväll, ska upp tidigt! Och sen har jag träning och allt möjligt.

Jag är glad att jag tog det där steget, det hjälper mig enormt mycket just nu känner jag även fast hon inte vet om hur mycket det betyder för mig och det gör mig glad, hon gör mig glad igen. Tänk att en annan människa kan förändra en så snabbt även fast hon inte har gjort så mycket, det kanske är jag själv som har gjort något. Jag tror att detta är en vändpunkt i mitt liv. Jag behövde detta. Tack Tina för att du hjälpte mig.

Tur att jag är trött, då kanske jag somnar snart.


4% av vadå?

Det kan man ju undra! Sitter och tittar på parlamentet och skrattar här i min ensamhet. Emma gick nyss hem, hon är så jävla söt. Man blir så glad varje gång man ser henne. Tidigare idag var jag hemma hos Alex och käkade middag, han bjöd mig på kyckling o ris och fyfan vad gott det var! Sen dök det upp något som gjorde mig illamående men that's life. Nu ska jag bara tänka glada tankar! :)

Nu ska jag fortsätta titta på parlamentet och skriva nya låtar!

Soooool!

Bra dag med världens bästa Maja!

 


Stronger then ever

Imorgon tänkte jag faktiskt gå till skolan, vi har musik och jag vill faktiskt vara med. Jag får väl stå i ett hörn och spela bas eller något, sen ska jag prata med några lärare o hämta grejer så jag kan plugga hemma. Och på fredag ska jag göra ett prov hur det än går, bara jag får godkänt.

Idag har jag inte gjort ett skit. Det knackade någon på min dörr klockan tio i morse, jag öppnade i endast täcke och mössa (jag kan ju inte skrämma iväg gästerna direkt dom ser mig, min morgonfrilla är inte att leka med). Det var någon från Kirunabostäder som skulle fixa mitt luftgrejs, han gjorde inte ens något. Han tittade typ på det och nu låter det ännu värre ju. Han skulle återkomma. Det hoppas jag verkligen.

Jag åkte till backen idag även fast jag inte mår så bra, jag har iallafall ingen feber eller sånt. Det var kul, även fast bara jag och två tränare var där (bättre för mig), ena tränaren åkte hem och Daniel lärde mig nya teknikgrejer. Nu har jag visserligen lite ont på vänstra sidan av halsen. Usch.  Men på lördag är det "öppet hus" i backen med gratis åkning och massa annat, kom dit! Alla är välkommna och även jag kommer vara där, de har lovat fint väder.

Imorgon ska en sjuksköterska ringa upp mig och se hur jag mår, sen ska jag träffa min läkare och sen ska jag ha samtal med en tjej. Det känns som om detta kommer gå bra, det är jobbigt att gå igenom sånt här själv men jag är tacksam att jag har mina vänner (så jag är inte ensam egentligen), men ni förstår säkert.

Nu är det true blood på tv, jag älskar den serien!

Jag vill inge meeeeer

aj.

Nu ska jag smörja in mig annars kliar jag ihjääääääl


Mammaaaaa!

Jag behöver dig. Nu.

Tove Tove Tove IBRAHIMOVIC!

Jajamensan, min chef sjunger alltid så till mig när han ser mig, spelar ingen roll om jag jobbar eller är ledig.. Varje gång han ser mig så sjunger han Tove Tove Toooooveee Ibrahimovic! Tove Ibrahimovic!

Och han skrev precis åt mig på facebook såhär:
Tove! Jag googlade på en grej nyss.. ZLATANS FAMILJ DRABBAS AV VATTKOPPAR VARJE ÅR! SÅ DU ÄR EN IBRAHIMOVIC! Hahaha, jag kan inte sluta skratta. Han är fan knäpp.

Jag gick till läkaren idag och dem drog slutsatsen om att jag har vattkoppor, så jag gick hem från skolan och här har jag suttit i princip hela dagen. Helt värdelöst och tråkigt. Men nyss kom Alex hit! Det är kul, hoppas han inte blir smittad. Puss på han på avstånd! Nu ska jag kurera mig och.. Fortsätta med det jag höll på med? Alltså.. absolut ingenting?



Vill bara skriva av mig..

Jag har tråkigt och har feber, förhoppningsvis är det borta tills imorgon eftersom jag måste till skolan. Jag kommer gå iallafall, hoppas alla blir smittade och dör så jag får lite ensamtid på jorden och tänka och så, det hade varit något.

Jag är lite leds på allting som händer, olika sjukdomar hit och dit jämt och ständigt. Är sjuk jämt. Jämt jämt jämt. Och fyfan vad det klias över hela mig. Vill slita bort mitt hår och kasta iväg det. Jag är väl lite nere också. Tycker att någon kan komma och krama mig lite, jag känner mig alone och lite rädd :P Hahah. Rädd? För vadå? Mig själv kanske.


Hade bara vela sova igenom allt. Glömma allt. Börja om. Det ska jag nu.

Jag är en rolig prick.

Vaknade i morse med två prickar på ryggen som kliade! Och sen kom jag hem idag vid sex och skulle byta om till snowboardträningen och då upptäcker jag massa prickar på armar, ben och överallt! Hjälp! Jag undrar vad det är. Hoppas det försvinner annars måste jag gå till läkaren imorgon.





Så här ser det ut, men nu är det mera! Herre, vad händer?


Annars då? Jorå! Fint. Eller? Jag känner mig fortfarande bakfull sen i lördags, mår typ illa. Och det är ju illa att jag mår illa. Hehehe. Funderar på att lägga mig ner en stund, det är så jävla kallt här! Det enda stället i min lägenhet som inte är kall det är toaletten, imorgon ringer jag Kirunabostäder!!!!!! Godnatt.