Lång dag.

Gud vad trött jag är idag. Läste precis min lillasysters blogg, jag blir så glad varje gång jag läser den, jag blir dock lite oroad över att hon har fått så mycket problem sen hon blev gravid. Jag längtar så mycket efter lillen, bara 2 månader kvar. Det känns sjukt!

Jag var ut igår, det var både ovänat och impuls men det är ju oftast då det blir roligast, det var mycket kul och jag var mycket full. Haha, idag skulle jag jobba men det blev riggning på folkets hus istället med killarna, sen gick vi och käkade på stan, köpte lite godis och fortsatte, jag blev alldeles för trött nu på kvällskvisten så jag åkte hem, borde plugga lite men det blir iaf film med Edit snart, hon ska sova hos miiig, det är skönt med sällskap tycker jag.





Ah, borde duscha också! Men jag är sååå trött. Kroppen är allmänt seg.




Är glad..

Fick en snöflingemössa idaaag, hihi. Och en annan skitkul grej!

 

Fyfan vilken dag. Jag är helt slut. Kul att man vill sova på en fredagskväll före tolv. Lär nog somna snart. Jag tänker på dig och saknar dig. Det är tomt..

När..

Inget går som man vill så går det helt enkelt inte. När det går som man vill så går det. Vad jag egentligen ville skriva eller vad jag egentligen ville komma fram till vet jag inte riktigt. Men en sak vet jag.



Jag är glad, gissa vad jag tittar på?

Äntligen

Har jag raderat allt gammalt och nu börjar ett nytt kapitell i mitt liv.

Jag åker snart till Göteborg och det känns stört kul. Finns mycket som känns kul just nu, jag har mycket på gång och det känns riktigt riktigt bra. Jag mår jätte bra förutom att jag är så trött hela tiden men jag kanske borde sova mer? Ah, det ska jag ta tag i sen. Men just nu har jag massa annat som behövs göras!

Igår hade jag en jättemyskväll med Edit, den filuren. Blir nog kanske häng ikväll med, man vet aldrig vad som händer, puss på henne! Nu ska jag prata med världens bästa Malin. Hon är världens bästa.



Innan sömnen faller in

Vill jag bara säga hur lycklig jag är just nu, min dator återupplivades bara sådär helt plötsligt. Jag tröck på den och den bara startade sådär fint som den alltid brukade. Och nu fungerar den bättre än någonsin. Jag är så glad.

Jag är så himla glad bara. Av flera olika skäl. Men speciellt ett skäl. Och du vet vad. Ja precis, just du. Godnatt underbara värld!