Huvudsak

Ibland känns allt så hopplöst, jag är inte den som gillar att klaga (eller kanske lite ibland, men mest för småsaker) men när det dyker upp allvarliga saker så tar jag alltid det med en nya salt. Är det verkligen så att det händer tusen hemska saker för den som redan har massor med andra hemska saker att tänka på? Eller är det så att det händer hemska saker för alla men bara mer eller mindre? Alltså, jag vet inte ens vad jag pratar om. Det jag ville säga förmedlade jag inte ut så bra. Men jag vet iallafall vad jag menar och det är jobbigt att allt händer just mig. Det känns så. Att allting händer mig. Jag brukar tänka bort saker och tänka på annat roligt istället men ibland blir det bara för mycket och då rinner bägaren över. Och det har det gjort nu.

Jag vill bara vara frisk och kunna leva som alla andra, jag vill inte ha det så här. Springa till sjukhuset fram och tillbaka och jag får inte ens äta vad jag vill nå mer. Okej, det är väl inte hela världen men allting är så jobbigt just nu. Allt. Verkligen allt. Okej inte allt, jag överdriver ofta men när ska det sluta hända grejer?

Jag tittar bara på mina vänner. Dom har sin familj. Dom har någon att vända sig till när dom har problem. Kanske inte alla men dom flesta. Jag blir bara ledsen ibland när jag mår dåligt eller behöver någon att prata med. Jag har ingen vuxen att vända mig till, verkligen ingen. Jag har ju visserligen mina vänner och det betyder mycket för mig men jag menar som i familjeväg. Mina syskon. Men det är inte heller samma sak, jag kan inte berätta allting för dom som jag gjorde till mamma förut. Jag saknar min mamma så himla mycket. Ni kan säga vad ni vill men jag antar att man har vissa dagar som känns bättre eller sämre.

Det är inte det att jag inte har det bra men jag vill känna att. Jag vet inte. Kanske älskad? Jag vet inte om det är det allting handlar om. Jag vill bara att någon ska bry sig om mig. Någon jag kan gråta ut hos. Någon som bara lyssnar. Jag har träffat en människa som finns där och det betyder mycket för mig, jag tycker om dig.

Jag vet inte vart alla dessa tankar kom ifrån, men nu kom det. Och nu är det så. Annars har jag haft en bra dag idag. Nästan iallafall, tack vare mina fina vänner som finns omkring mig.





















Det finns tusen vänner till, men ni vet att ni finns i mitt hjärta, tack för att ni finns.

Hyr min lägenhet?

Jag ska hyra ut min lägenhet från juni-augusti, är du eller vet du någon som är intresserad så hör av er till mig på min mejl: [email protected], det är en etta som ligger centralt och som är jätte mysig. Vill du veta mer så som sagt hör av dig till mig.


Jag saknar andra avenyn.

Jag är hemma och det är så skönt. Egentligen borde jag plugga lite Svenska eller fortsätta med psykologin men just nu så har jag ingen ork, det får göras imorgon helt enkelt. Sen borde jag plugga Gehörs o musiklära, vilket jag aldrig nästan gör och det kanske är därför jag hatar det? Antagligen.

Idag gjorde jag sviin god linssoppa, jag fick receptet av en gullig människa och shit alltså vad god den är! Tur att jag gjorde mycket, blev nog till mer än 4 pers iaf, så jag fryste in en del och lite la jag in i kylen som jag kan äta imorgon! Perfekt ju, då slipper jag göra middag imorgon.

Borde betala räkningar idag också men slö som jag är så orkar jag inte göra mycket mer än o sitta här i min soffa o skriva detta och tugga på min banan. Ah.. Har lust att spela lite men jag tror jag skippar det, då är jag uppe hela natten och kan inte somna sen och då orkar jag inte upp till skolan.


Jag ville bara skriva av mig lite och nu har jag gjort det så då avlsutar jag med att säga Grattis Jessica på födelsedagen och grattis i förskott till dig söta Marie och David Calås som fyller år om ca en timme.

Imorgon blir det en lång dag...

Lördag

Jag har så ont! Jag vet inte riktigt om det är träningsvärk eller vad det är, kan knappt sträcka ut högra benet, det gör så förbannat ont. Kan inte vicka på foten heller, det känns något liknande sendrag om jag försöker. Jag har ju haft problem med min fot förut men jag vet inte vad som kan ha hänt. Hoppas på träningsvärk, men skumt att det bara är ett ben.

Idag har vi haft spelning på tusen toner, det var ju skiiiiiit kul. Hahah. Herre säger jag bara, vilken grym publik vi hade. Ni som inte var där missade verkligen något kan man ju säga. Hähä ;) Efter spelningen gick jag, Maja och Frida på marknaden. Jag köpte en hemlig gåva åt min lillasyster bebis och sen gick jag hem.

Ska snart iväg igen, sen ska jag på TT och titta på några band tror jag. Seeen. Vet jag inte? Någon som vill hitta på något? Hör utav dig till mig då. Mohaha.

Imorgon ska jag nog dra en sväng till backen om jag inte har så förbannat ont i benet, sen ska jag sätta mig på tåget och åka till Göteborg.

Vintertider

Är fina tider..


Oooh

Vilken härlig dag.

Idag när vi satt och repade in massa låtar till vårat 10-års Jubileum på estet så lös solen rakt in i musiksalen, jag blev så glad och lättad inom mig, snart är det vår igen och sen sommar.. Jag har längtat efter ljusa tider och det är det snart.

Sen blev det mörkt igen. Jag och Max började bråka igen. Jag hat/älskar Max. Det är fan tragiskt men sen gick jag på en promenad genom skolan med Gabbe och Tina och fick andra tankar som gjorde mig någorlunda glad, vi spelade in massa ljud. Vi hade ljudteknik. Vi gick alltså runt i skolan och spelade in alla möjliga ljud vi kunde höra. Spolningar i toaletten, rinnande vatten, coca-cola burk som öppnas, o.s.v..

Sen promenerade jag från skolan med Vilda och Ellen, handlade lite på Ica och gick hem och gjorde mat, sen kom lille vilde Vilda och käkade middag hos mig, det var riktigt mysigt och god mat gjorde jag! MUMS. Sen pluggade jag, ingenting har gått in tror jag. Sen tittade jag andra avenyn på datorn och drog till sporthallen och spelade fotboll, mitt lag vann. Brända tomten mot Laguna, haha. Såklart Brända tomten vinner då ju ;)

Nu sitter jag här, svettig och törstig och ska plugga och duscha. Och förhoppningsvis inte försova mig till provet jag har imorgon 08.00. Fan också. Hoppas det går bra, annars blir jag ledsen.

Hej

Jag tycker inte om att skriva i denna fula blogg, jag vill ha en snygg blogg. Typ som Ylvas, den är snygg. Ylva, gör om min? Sneeeeella. Jag vet förresten inte ens om hon läser min blogg, det återstår att se ^_^

Jag har så sjukt mycket att plugga! JAG VILL INTE. Det kommer aldrig gå. Jag blandar ihop medeltiden med romantiken och alla namn jag har försökt pränta in i huvudet blir fel! Åh, får panik.

Jag har fått en tredje chans med min dator, först dog den, sen startade den igen. Sen dog den igen, trodde aldrig mer jag skulle få pillra på dessa underbara tangenter, jag vet inte riktigt vad den sysslar med. Den lever sitt eget liv och jag mitt, måste försöka hålla den till mitt liv ju. Men jag är glad iaf.

Har nyss varit på sporthallen och spanat in lite fottibolli, imorgon bli det fotboll för min del. Brända gänget. Hah, härligt match det var idag. Jag gillar när folk gör illa sig, men gör någon illa mig så äre inte kul!

Maja och Frida var förbi mig idag en sväng, det var mycket trevligt. Jag gillar Maja och jag gillar Frida med såklart. Nu ska jag plugga mig till söms..

MJ

Nu är Michael Jackson över, skönt men ändå trist. Det är alltid kul att göra sådana saker med esteterna, vi är grymma helt enkelt. Men nu är det nya tag och snart ska vi börja med ett nytt projekt och jag vet inte hur det känns riktigt, det är så mycket hela tiden! Missar fan ett prov idag i skolan för att jag är hemma och är sjuk sjuk sjuk. Har feber och snorar och det är verkligen inte kul. Men det går väl över. Snart ska jag iväg och jobba. Även fast jag är sjuk. Men what to do?